Høring og forankring

Veien videre for Forprosjekt for Fremtidens Førstelinje

I oktober ble resultatdokumentet etter fase 1 sendt til enhetslederne, studentparlamentet, IDF, hovedverneombud, sekretær for arbeidsmiljøutvalg og alle som var med i en eller flere workshop. Videre ble resultatene presentert for og diskutert med enhetslederne, læringsmiljøutvalg, tillitsvalgtmøte, seksjon HF-STU, seksjon TKD-STU og 6 representative UF tilsatte.

Innspillene ble vurdert og til dels innarbeidet i dokumentet og ble sendt ut til høring den 1. november. Høringsfrist er 24.11. Deretter skal vi jobbe med innspill og så starte forankring. Vi har meldt inn sak til tjenestrådsmøte den 18.12.

Mandat for fase 2 regner vi med litt over nyttår.

2 tanker om “Høring og forankring

  • Hei Thomas R. Moen!
   Takk for påminnelsen. Jeg har i kjølvannet nettopp publisert en liten oppdatering. Vi er opptatt av å ha alle med. Høringen viste, at vi hadde ikke helt nådd det målet og det jobbes med i bakgrunnen. Derfor er fortsettelsen av prosjektet forisnket.
   Vennlig hilsen
   Ina von ukas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *