Home » Ukategorisert » Oppsummering fra medlemsmøtet 8. mai

Oppsummering fra medlemsmøtet 8. mai

Cirka 25 medlemmer møtte opp da Akademikerne på OsloMet arrangerte pensjonskurs tirsdag 8. mai. Anders Kvam fra Tekna holdt kurset. Vi fikk innsikt i den fremforhandlede løsningen for ny offentlig tjenestepensjon, og ble forhåpentligvis litt klokere på hva dette har å si for både unge og eldre. Avtalen er fortsatt til vurdering hos de ulike arbeidstakerorganisasjonene. Er noen interesserte i lysbildearkene fra presentasjonen, ta kontakt på mona.sinding-larsen@oslomet.no, så kan vi sende dem til deg.

På slutten av møtet fikk vi også høre litt fra årets lønnsoppgjør, men der er vi fortsatt i megling slik at det er lite som er kommet ut av endelige resultater. Mer om dette kan leses her: http://akademikerne.no/no/lonn_tariff_og_statistikk/stat/?folderpagesize=15


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *