Oppsummering fra medlemsmøtet 8. mai

Cirka 25 medlemmer møtte opp da Akademikerne på OsloMet arrangerte pensjonskurs tirsdag 8. mai. Anders Kvam fra Tekna holdt kurset. Vi fikk innsikt i den fremforhandlede løsningen for ny offentlig tjenestepensjon, og ble forhåpentligvis litt klokere på hva dette har å si for både unge og eldre. Avtalen er fortsatt til vurdering hos de ulike arbeidstakerorganisasjonene. Er noen interesserte i lysbildearkene fra presentasjonen, ta kontakt på mona.sinding-larsen@oslomet.no, så kan vi sende dem til deg.

På slutten av møtet fikk vi også høre litt fra årets lønnsoppgjør, men der er vi fortsatt i megling slik at det er lite som er kommet ut av endelige resultater. Mer om dette kan leses her: http://akademikerne.no/no/lonn_tariff_og_statistikk/stat/?folderpagesize=15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *