Home » Ukategorisert » Takk for meg!

Takk for meg!

Det nærmer seg årsmøte for Akademikerne på OsloMet, og den 3. juni skal det velges ny leder og nestleder for styret. Etter to lærerike og spennende år som leder av Akademikerne på OsloMet gir jeg meg, og jeg begynner i ny jobb utenfor OsloMet 1. juni.  

Det har vært en glede å være leder for Akademikerne, og jeg fått gleden av å bli kjent med mange fine folk både i styret og medlemmer. Liker du mennesker, er dette et fantastisk verv! 

Valg av leder og nestleder 

Vervet som leder av Akademikerstyret er spennende, lærerikt, og ikke minst viktig for medlemmene og for OsloMet. Som leder av Akademikerne deltar man i jevnlige IDF (informasjons-, drøfting og forhandlings-) møter med ledelsen, man sitter i ulike arbeidsgrupper, deltar på budsjettkonferansen mm.  

For å trives i vervet bør man ha jobbet noen år på OsloMet, man bør være glødende interessert i spørsmål som angår de ansatte, og gjerne ha erfaring fra verv som tillitsvalgt, medlem av råd og utvalg, verneombud eller lignende.  

Mangler du erfaring, men er interessert i fagforeningsarbeid? Meld deg som interessert til vervet som nestleder!  

Vi har et styre med lang erfaring, og både leder og nestleder vil ha mye støtte fra flinke og erfarne folk i styret. I tillegg får du mulighet til å gå på mange kurs og konferanser gjennom fagforeningen sentralt.  

Frist 

Frist for å melde seg som leder- eller nestlederkandidat er 13. mai, send e-post til leder av valgkomiteen Pål Arne Kvalnes om dette er noe for deg. 

Spørsmål? 

Har du spørsmål om vervet eller hva som skal til for å stille til valg, så ta kontakt med valgkomiteen! 

I valgkomiteen sitter: 

Nestleder i Samfunnsviterne Pål Arne Kvalnes: palkva@oslomet.no 

Tidligere leder av Tekna Jarle Nystuen: jarle@oslomet.no 

Avtroppende leder Mona Sinding-Larsen: monlar@oslomet.no 

 


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *