Aldring, helse og velferd og om forskningen

Meta-analyse om bruk av smartphone-apper i livsstilsendring omtalt i Norsk Tidsskrift for Ernæring

av mariannemolin

Pernille Lunde er PhD-stipendiat i forskningsgruppen for Aldring, helse og velferd. Hun er førsteforfatter av en meta-analyse som nylig ble publisert i Journal of Medical Internet Research, hvor de undersøkte hvorvidt bruk av smartphone-apper kan være et effektiv hjelpemiddel til bruk i livsstilsendring. Artikkelen er omtalt i siste nummer av Norsk Tidsskrift for Ernæring, i en spalte som heter “Nytt fra ernæringsforskningen”.

Flere andre forskere i forskningsgruppen er medforfattere til publikasjonen. Les hele studien her!

 

Publisert av:

user
mariannemolin

Skriv en kommentar

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.