En ukes innspurt

Nå er det en uke til noen av dere skal ta norskprøve 3! Vi håper dere har fått informasjon om hvor dere skal møte opp til prøven – det er lurt å være der i god tid. Hvordan forbereder dere til prøven?

Noen tips i den siste innspurten kan være:

  • å sjekke informasjon om norskprøve 3 som dere kan finne under “Mellom samlinger” – “Etter fjerde samling” på bloggen vår,
  • jobbe med noen oppgaver om leddsetninger, se under “Mellom samlinger” – “Etter fjerde samling” på bloggen vår,
  • løse oppgaver fra eksempeltestene (hvis dere har bestilt) og
  • ellers prøve å bruke norsk mest mulig i hverdagen. Dere kan se på nyhetene, lytte på radio, lese aviser, skrive noe på jobben, osv.

Del gjerne med oss hva dere gjør i den siste innspurten ved å skrive kommentar til dette innlegget.

For alle dere andre er det sikkert også litt innspurt – med hjemmeoppgavene. Hvilke oppgaver har dere jobbet med allerede og hvilke står igjen? Er det noen av oppgavene som var spesielt interessante, eller spesielt vanskelige? Det vil vi gjerne få tilbakemelding på – skriv gjerne en kommentar til dette innlegget og fortell oss!

Vi håper at noen av dere har funnet fram til morsomme blogg-oppgaver til noen norske sanger om mat – SE HER! Kanskje dere kan lære en ny sang med barna i din barnehage?

Flere av dere har nå fått kommentarer til tekstene som dere har publisert på bloggen. Sjekk om du har fått en kommentar og svar oss gjerne 🙂 Husk at det også kan være nyttig å skrive om teksten, eller redigere kommentaren du har skrevet.

De som har levert skriftlige oppgaver på papir på forrige samling, får kommentarer når vi møtes igjen neste uke.

Vi gleder oss til å møte dere igjen!

2 thoughts on “En ukes innspurt

  1. Hei alle sammen! Under oppgaver (sangstunder) ligger en kommentar fra meg om valget av sangen til neste samling. Håper at mange av dere øver litt på den hjemme 🙂 . Til alle dere som skal ta norskprøve 3, LYKKE TIL. Slavica

  2. Så bra at du har lagt ut informasjon om sangstunden! Da vet vi alle hva vi skal forberede oss til! 🙂 Tusen takk, Slavica!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.