Kursavslutning 8. april

Forrige uke var det kursavslutning på Barnehagenorsk etter åtte fullendte samlinger siden i høst. Det har vært en spennende og utrolig fin kursperiode – vi syns dere har fått gjort, snakket om, skrevet, lest om og utviklet dere mye siden da, og vi håper dere deltakere syns det samme.

Nedenfor ser dere et glimt fra kursavslutningen, der instituttleder Mette Tollefsrud var til stede og delte ut kursbevis, en av veilederne delte ut «modighets-roser» til kursdeltakerne, vi sang sammen på flere språk og Bukkene Bruse på Badeland til slutt ble gjenfremført i en revidert versjon – til stor glede for tilskuerne!

Kursavslutning

Noen av dere har gitt uttrykk for at dere ønsker å fortsette med noen av arbeidsmetodene fra kurset i barnehagehverdagen i tiden fremover – det er veldig flott, og vi håper at vi kan få holde kontakten med dere om dette blogg-prosjektet.

Tusen hjertelig takk til dere alle – både kursdeltakere og veiledere – for all modighet, innsats og godt samarbeid i og om dette Barnehagenorsk-kurset. Vi ønsker dere alle en fortsatt riktig god vår og håper på å høre fra dere!

Beste hilsen

Benedikte og Aljåna

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.