Velkommen til fjerde samling!

Godt nytt år!

Håper alle har hatt noen frie dager med familien og venner og slappet litt av.

Allerede i neste uke blir det fjerde samling på kurset, og vi gleder oss til å se dere igjen. Denne gangen blir vi i en annen bygning – Pilestredet 40. Det er rett over veien og bekken fra Pilestredet 46, rett ved siden av barnehagen som dere ser fra inngangen til P46. Rom på mandag T221, på tirsdag – T222. Man trenger kanskje kort for å komme inn i bygget og til etasjen, så noen av oss lærerne vil møte dere nede litt før kl.9.

Vi har forberedt et spennende program for samlingen, med blanding av ulike læringsaktiviteter. Det blir både grammatikk, ordforråd og faglige tekster, samt skal vi ha noen kommunikasjonsøvelser om møtedeltakelse og diskusjon/argumentasjon og dere får mulighet til å jobbe på datarom. Husk at det kan være lurt å ha med minnepinne – for å kunne lagre tekster som dere skriver underveis på datamaskin.

Til de av dere som har ansvar for sangstunden denne gangen: kan dere publisere på bloggen informasjon om sanger (gjerne med tekst og lenke til sangen på nett)?

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.