Forberedelser til barnehagesamlinger i mai

Kjære kursdeltakerne!

I mai skal vi lærerne ut til barnehagene deres og møte dere på barnehagesamlinger. Nå har vi lagt ut mer informasjon om barnehagesamlingene, gruppeinndelingen og oppgaven. Gå inn under “Samlinger” og sjekk informasjonen som ligger under “Barnehagesamling”. Vi håper at dere får tid nå før neste samling til å tenke litt på oppgaven, kanskje ta kontakt med noen i gruppen og begynne å forberede dere til barnehagesamlingen.

På neste samling 20. april skal vi også sette av litt tid til at dere kan jobbe sammen i gruppene og forberede dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.