Oppsummering fra Samling 14 Tema foreldrerolle.

Vi har snakket om foreldrekaffe og hvordan barnehagen samarbeider med foreldre på forskjellige måter. Til å begynne med hadde vi en speed-dating om hva foreldrene snakker om ved henting og levering. Dessuten har vi vært på datarommet, der hadde vi diktat, og skrev en invitasjon til et foreldrearrangement. Vi har lært litt om hvordan vi kan skrive ukeplan og månedsbrev. Det var svært nyttig med et lite  rollespill som ga oss mulighet til å øve på hvordan vi kan håndtere vanskelige situasjoner og urimelige foreldre på en profesjonell og rolig måte. For eksempel hvordan man kan hvis foreldrene klager at barnehagen ikke sier ifra hvis barnet skader seg. Noen nyttig fraser her for å håndtere slike situasjoner var for eksempel: “Tusen  takk for innspill”, “Jeg vil gjerne drøfte din bekymring med pedagogisk leder/resten av personalet.”  Vi har også jobbet med grammatikk med bestemt og ubestemtform av adjektiv og substantiv. Vi har spilt Alias med en grammatisk vri. Og vi øvde på noen oppgaver på å bruke substantiv og adjektiv riktig når man skriver bildene i bok. Det var moro å synge sanger med bevegelser. Noen hadde også presentasjoner, de var nervøse og synes det var skummelt. De var sjenerte, men ble lykkelige da det var over. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.