Oppsummering fra samling 15

Vi begynte dagen med å jobbe med noen nye ord og uttrykk som for eksempel departement og arrangement (som uttales litt franskaktig), gjelde, å omgå, i samsvar med og i sammenheng med – det var ikke lett å finne ut forskjellen på disse to.

Videre tok Eivind Karlsson over og vi snakket om møter og møteledelse. Vi øvde på å møteledelse, hvordan man rekker opp hånda, tar ordet eller ber om ordet. Det var mange nye ord og uttrykk knyttet til møteledelse også: bemerkning, har noen kommentar? enestående, protokoll, referat, og mange andre.

Vi har også sang en sang (om møteledelse) om gode møter med Musevisa som melodi. Vi så på en film om Supperåd som ikke var så lett å forstå, siden det var litt for mye typisk norsk humor:

På slutten av dagen har vi snakket om forberedelsene til kursavslutningen.

For å få kursbevis må alle levere følgende innen 30. november:

1) Kartleggingsskjemaet som du fyller ut sammen med veilederen din: Ta utgangspunkt i kartleggingsskjemaet som du fylte ut og gå gjennom skjemaet sammen med veilederen en gang til. Fyll ut punktene under «Etter kurset, hva kan jeg nå» sammen med veilederen din. NB: Pass på å ha kopi av skjemaet til deg selv og veilederen.

2) En tekst om egen språklæring: Skriv en kort tekst der du oppsummerer hva du har lært på dette kurset og hvordan du har tenkt å fortsette å lære norsk i tiden fremover i barnehagen og ellers (ca. 1-2 sider).

3) 3 tekster som du skrev på kurset i originalversjon og bearbeidet versjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.