Oppsummering Samling 15

Kari startet dagen med en veldig god sang, en julesang. Det har vært en rolig og effektiv dag med en del diskusjoner. Vi lærte hvordan vi kan søke på arbeidsplassbasert utdanning (ABLU) for å bli barnehagelærer. Og om hvilke krav som stilles til oss. Vi har snakket om fagforbundet, og vi har sett på en kort film om å sikre sine rettigheter og plikter. Vi hadde et rollespill der vi  lærte om hvordan man tar opp ting når man har problemer med sjefen/veileder. Men også et intervju, der vi måtte finne en som kjente så godt og intervju hverandre om framtida (om fem år). Siste del av dagen gikk med til å planlegge hvordan vi skal gjennomføre avslutningssermonien. Vi har hørt på musikk og lært en dans og hatt en opphetet diskusjon om opplegget. Planner om mat ble lagt. Det er gøy å følge kursdeltakerens engasjement. Kari har kommet tilbake. Noen har vært på datarommet og ordnet med avslutningsmapper – og alle andre har levert siste mappen, som vi har jobbet hardt for å få i havn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.