NAFO og Tema Morsmål

Oppgaver for å bli mer kjent med NAFOs nettsider
Velg noen av disse oppgavene for å bli kjent med NAFOs nettsider

Oppgave 1: Gå inn på NAFO hjemmeside. Finn en nyhetssak fra barnehagefeltet, enten i karusellen eller lenger nede på siden.

Oppgave 2: Gå inn på NAFO hjemmeside. Velg BARNEHAGE i hovedmenyen. Velg ARBEIDSMÅTER – FLERSPRÅKLIG ARBEID. Finn en artikkel om flerspråklig arbeid i barnehagen. Kan den brukes som utgangspunkt for diskusjon på et avdelingsmøte?

Oppgave 3: Gå inn på Tema Morsmål. Velg BARNEHAGE i hovedmenyen. Gå til SANGER OG FORTELLINGER PÅ ULIKE SPRÅK. Se om du klarer å finne fram til en sang eller en fortelling på morsmålet til et barn i din barnehage. Hvordan kan du bruke dette i barnehagen?

Oppgave 4: Gå inn på Tema Morsmål: Velg FLERSPRÅKLIGE FORTELLINGER. Klikk på enten LYDFILER eller BILDEBØKER OG FILMER. Finn en fortelling som du får lyst til å vise til barna i barnehagen.

Oppgave 5: Gå inn på Tema Morsmål. Velg VEILEDNING TIL FORELDRE. Se om du finner Informasjonsheftet Barn i flerspråklige familier på et språk foreldre og barn i din barnehage snakker.

Oppgave 6: Gå inn på Tema Morsmål. Velg den ARABISKE SPRÅKSIDEN. Finn barnehagemenyen. Klikk på BØKER OG FORTELLINGER. Se om du finner en bok du tenker kan være fin å lytte til for et barn med arabisk som morsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.