Veiledersamling 9. februar

Mandag, 9. februar var det veiledersamling med veilederne til kursdeltakerne. På veiledersamlingen snakket vi om temaene i undervisningen på de siste samlingene, den praktiske organiseringen av de neste samlingene og barnehagesamlingene, samt kursavslutningen den 8. april. For de fleste som var der på mandag, vil det være enklest å organisere arbeidsdagen og å komme på avslutningen dersom den siste kursdagen (8. april) begynner kl. 13 (deltakerne er altså på jobb før kurset, og ikke etter, denne dagen) og kursavslutningen holdes rett etterpå, fra ca. kl. 16. Det er fint hvis veiledere, styrere og evt. andre inviteres til kursavslutningen – det kommer kursdeltakerne sikkert til å sette pris på! Vi skal forberede noen kulturelle innslag, det blir noe lett servering og en høytidelig stund med utdeling av kursbevis.

På veiledersamlingen snakket vi om den praktiske organiseringen av barnehagesamlinger som skal gjennomføres i ukene som kommer i februar – mars. Det er viktig at deltakerne holder kontakten med hverandre om planleggingen av barnehagesamlingene fremover, og det er fint om dere snakker med dem og gir dem hjelp og veiledning i dette arbeidet. Se for øvrig informasjon om disse samlingene på bloggen.

Deretter diskuterte vi i grupper effektive metoder for språklæring, hvordan dere som veiledere har bidratt til kursdeltakernes språkutvikling så langt og hvordan deltakerne kan fortsette å utvikle sine språkferdigheter etter kurset. Vi syns det var veldig fint å få diskutert disse spørsmålene med de av dere som var der, og i presentasjonen fra veiledersamlingen ligger en oppsummering av noe av denne diskusjonen.

Last ned presentasjonen fra veiledersamlingen: Veiledersamling_februar

For å gi alle en mulighet til å komme med innspill om organiseringen av og innholdet i dette kurset vil vi i etterkant av kurset sende ut en e-postundersøkelse til dere som veiledere om kurset. Vi håper at flest mulig av dere vil svare på denne, slik at vi kan ta med oss innspill fra dere som veiledere i videreutviklingen av dette kurstilbudet.

Vi gleder oss til å besøke dere på barnehagesamlingene, og som alltid håper vi at dere tar kontakt dersom det er noe dere lurer på.

Mvh,

Aljåna og Benedikte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.