Campus Kjeller får «Selfie-studio»

I forbindelse med digitalisering og økt fokus på e-læring får Kjeller nå et eget såkalt «selfie-studio». Dette er et rom med utstyr som gjør at man kan lage korte videosnutter for direkte opplastning til studentplattform. Man skal enkelt kunne gå inn, lage en video med tilhørende Powerpoint-presentasjon eller lignende, og laste den opp til for eksempel Canvas. Terskelen for å bruke rommet skal være lav, og alle skal kunne bruke det etter en enkel innføring.

Studioet blir tilgjengelig for alle på tvers av fakulteter og institutter og blir plassert i møterom B314 «Bondeheimen». Dette er et møterom som i dag er relativt lite i bruk, i tillegg er det sentralt plassert.

Vi håper at rommet er klart til bruk før nyttår. Mer informasjon om rommet og opplæring kommer når studio er ferdig.

Har du spørsmål? Kontakt Odd Arild Nærbø  ved Eiendom Kjeller.

Odd-Arild.Narbo@hioa.no

Selv-opptaksrom Administreres av…
K-B314 Felles
P48-R306 Medieseksjonen (medieseksjonen@oslomet.no)
P35-PS623 TKD
PP33-U1-059 TKD

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.