Hvem er jeg?

Eskil J. Sæterlien her! Født på Lillehammer en travel vinterdag i desember, 1993. Døpt under OL (feb 94´). Bodd i Oslo siden sommeren 2012. Bachelorgrad i Offentlig Administrasjon og Ledelse fra Universitetet i Oslo. Nå student på masterprogrammet Læring i Komplekse Systemer ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Høstsemesteret 2017 er jeg i Reno (USA) som utvekslingsstudent ved University of Nevada Reno; Masters in Psychology, specialization in Behavior Analysis.

Forfatter: eskiljs

Mitt navn er Eskil Johnsrud Sæterlien. Født på Lillehammer, 23 år gammel og er nå student ved masterprogrammet Læring i komplekse systemer ved Høgskolen i Oslo og Akershus. For øyeblikket er jeg bosatt i Reno (Nevada) hvor jeg studerer et halvår ved University of Nedada, Reno.

2 kommentarer til «Hvem er jeg?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *