FPK-seminarer

HiOA har som mål å bli internasjonalt ledende på profesjonsutdanning. Som et ledd i dette arbeidet skaper Program for fremragende profesjonskvalifisering (FPK) arenaer hvor HiOA-ansatte kan komme sammen på tvers av fagmiljøer for å diskutere felles utfordringer og introdusere nye ideer og metoder som kan styrke kvaliteten i utdanningsprogrammene.

FPK-frokost tilbyr faglig påfyll over litt frokost og kaffe. HiOA-ansatte og eksterne ressurspersoner innleder om temaer relatert til kvalitet i utdanningene, etterfulgt av plenumsdiskusjon. Alle ansatte og studenter er hjertelig velkomne, ingen påmelding nødvendig.

FPK-workshop er litt lengre seminarer hvor vi jobber med utvalgte temaer gjennom en kombinasjon av presentasjoner og gruppearbeid. Noen av disse samlingene krever påmelding, se mer informasjon om hver enkelt workshop.


Seminarrekken for høsten 2016 finner du på denne siden.

Her kan du lese om tidligere FPK-seminarer.

Vil du motta oppdateringer om seminarene våre per epost? Send en tom epost til Marte Lorentzen  med ”FPK epostliste” i emnefeltet.

Har du en god idé om et seminar relatert til våre satsingsområder, som du kunne tenke deg å utvikle i samarbeid med FPK? Ta kontakt med Marte Lorentzen .


 

En kommentar til FPK-seminarer

  1. Indy sier:

    I feel so much happier now I unrdsetand all this. Thanks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *