20160129_143833

10. FEBRUAR 2016

Vi gjentar suksessen og inviterer jenter fra ungdoms- og videregående skole til motivasjonsdag på Fakultet for teknologi, kunst og design, for å gjøre jenter kjent med teknologiutdanningene på HiOA. “

HiOA Gaming holder stand i kantina på P35 fra klokken 11.30 og utover.

Hos oss vil jentene få mulighet til å prøve ut diverse spill på både storskjerm og flatskjerm.

Men fellesskapet i HiOA Gaming driver med mer enn bare spill!

Vi vil videre få besøk av to talentfulle cosplayere, Alida og Chrix! I tillegg til å designe og lage kostymer, vil de stille utkledd på standen! Her vil de demonstrere “brannsår” vha. flytende latex, og bruk av worbla til å lage props. Deltakere får også prøve props og utstyr tilgjengelig!

HIOA Gaming er dog ikke de eneste som er interesserte i å dele spillgleden med dere, og vi takker House of Nerds, Playstation og Nerdeportalen for premier til instagram konkurranse! Her kan flere vinne, og premiene er spill til diverse konsoller!

Mer om konkurransen og premiene på dagen!

Vi på HiOA Gaming gleder oss veldig til å møte alle jentene, og er stolte over å ønske dere velkommen til Høgskolen i Oslo og Akershus!

Agenda for dagen finner du her
Mer om Alida og Chrix
HiOA Gaming på Instagram