Oppdrag Troms 2017

Av | 5. oktober 2017

 

Oppdrag Troms ble i år arrangert for 3. gang, og det med kjempesuksess! TSI Fjellgruppa (Tromsøstudentenes idrettslag) inviterte frilufsinteresserte studenter fra hele landet til å delta på en helg fylt med sosiale aktiviteter og opplevelser i storslagen natur. På invitasjonen ble det fristet med både 71*Nord-liknende oppdrag, turer, bål og nordlys, så dette kunne ikke vi i HiOA IL Turlaget gå glipp av! I tillegg viste værmeldingen knallvær: sol, vindstille, sol og mer sol.

 

 

 

 

 

 

Fra HiOA IL Turlaget fikk vi med oss 8 medlemmer som var klare for å oppleve Nord-Norge fra sin beste side. Torsdag kveld tok vi flyet sammen til Tromsø, med sekkene fulle av både ulltøy og solkrem. Vel fremme ble vi møtt av hyggelige arrangører og et noe kaldere klima enn i Oslo, og bare på den korte gåavstanden fra taxien og inn i nattens sovesal kunne vi allerede skimte nordlyset over oss. Totalt var vi rundt 40 deltakere, bestående av både norske og internasjonale studenter, samt arrangørene fra TSI.

 

 

 

 

 

 

Etter en kort natt i soveposen var det fredag morgen klart for avreise med buss til Skibotn feltstasjon, som var basecampen vår i helgen. Feltstasjonen ligger plassert mellom flotte fjell og skoger et par mil utenfor Tromsø. Vel fremme ble vi delt inn i helgens lag, før vi spilte kubb-turnering, spiste god mat, satte opp telt og koste oss rundt bålet på kvelden. Etter middag beundret vi nydelig, klart og grønt/rosa nordlys over oss, før vi krøp inn i teltene.

 

 

 

 

 

 

Lørdag morgen gjorde vi oss klare for selve «oppdraget». Vi fylte opp energilagrene med frokost, og alle deltakere smurte en stor matpakke for dagen. Hvert lag ble tildelt kart og oppdragsbeskrivelse, og måtte selv plassere koordinatene riktig på kartet for å finne postene og samle poeng. Hvert lag hadde 10 timer på seg til å samle så mange poeng som mulig, før alle måtte være tilbake i campen kl. 19. Etter en liten taktikk-planlegging innad i hvert lag bar det av gårde i full fart. Været og humøret var på topp, og alle lag la bak seg utallige høydemeter, Instagram-bilder og morsomme utfordringer. Postene var spredt rundtomkring i kjempefint landskap og alle ble nok litt småforelsket i Troms.. Da samtlige lag var tilbake ved basecamp hadde alle gjort seg fortjent til en varm dusj og en kald øl, før resten av kvelden gikk med på kortspill, middag, premieutdeling, mer bål og mer nordlys.

Totalt sett ble det en super helg med nye bekjentskaper, t-skjorteskille, masse skrytebilder, og svært støle bein etter mange timer gåing i fjell og skog. Troms og TSI leverte som bare det, og ga alle minner for livet. Arrangementet støttes også økonomisk av NSI (Norges studentidrettsforbund), og de tilbyr derfor godt med reisestøtte. Vi tør derfor med stor sikkerhet å påstå at enhver studentlommebok vil føle at det er verdt pengene å delta på Oppdrag Troms! Neste gang håper vi enda flere fra HiOA IL blir med!

Foreningsdagen 2017

Av | 6. august 2017

Hei

Hold av datoen 18. August kl. 11.00 – 15.00 og møt oss på stand under foreningsdag i P52. Vi ønsker alle nye og gamle studenter velkomne til å bli med på våre idretter og aktiviteter og håper at akkurat DU ønsker å bli med i HiOA IL! Å bli med i en forening er en super mulighet for å bli kjent med studenter på tvers av studiene og en perfekt avkobling fra den hektiske hverdagen.

Vi håper å se deg på foreningsdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjekk ut arrangementer på facebook, og trykk på SKAL!

sio.no/foreningsdagen-hioa.

Facebook event

 

 

 

Siste nytt

Av | 5. august 2017

HiOA IL er studentidrettslaget på HiOA.
Vi er en sosial og sportslig gjeng som skaper et godt miljø på høgskolen!

Savner du gleden ved å spille på Lag? Eller kanskje du savner latteren og leken? Lyst å møte nye venner på tvers av studieretningene?
Ønsker du muligheten for å dra til andre byer for å konkurrere mot resten av landets høgskoler og universiteter?
Bli med oss å spill med da vell! Første trening er gratis uansett. Alle er hjertelige velkomne!
Vi tilbyr flere aktiviteter så du kan spille til krampa tar deg!

 

Sjekk også ut vår Facebookside: facebook.com/hioail

 

Her er HiOA-IL sitt styre. Har du noen spørsmål til oss? Klikk deg inn på ‘Kontakt Oss’

 

 

Vi tilbyr dessverre ikke lacrosse, men har et godt forhold til HiOA Lacrosse (som er den andre idrettsrelaterte foreningen på HiOA). Sjekk ut hjemmesiden dems her.