Løpegruppe

VI SØKER NYE LEDERE TIL LØPEGRUPPA. Dette innebærer å organisere treninger å motivere utøvere på trening! Hvis du tror dette kan være noe for deg eller har spørsmål, ikke nøl med å sende en mail til oslometil@gmail.com

 

OsloMet ILs løpegruppe er et treningstilbud både for de som liker å løpe, de som vil forbedre kondisjonen, og de som absolutt ikke liker å løpe, men har lyst til å komme i bedre form. Å forbedre kondisjonen er gjerne noe som nedprioriteres dersom man kommer til et punkt hvor dørstokkmilen har blitt alt for lang.

OsloMet ILs løpegruppe er et lavterskeltilbud som legger til rette for at treningen skal passe hver enkelt som møter opp. Her får du vært med på økter som alle og enhver klarer å gjennomføre, og det viktige for oss er at du skal gå hjem fra trening med en mestringsfølelse uansett utgangspunkt. Her ligger alt til rette for bedre kondisjon, med nye venner på kjøpet. Meld deg gjerne inn i OsloMet IL – Løpegruppe på facebook. Der kommer løpende info hver uke.  Håper vi ses torsdag kl. 19:00!

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

Ready… Set… … Go!!!