OsloMet IL er studentidrettslaget ved storbyuniversitetet OsloMet.
Vi er en sosial og sportslig gjeng som skaper et godt miljø på høgskolen!

Savner du gleden ved å spille på Lag? Eller kanskje du savner latteren og leken? Lyst å møte nye venner på tvers av studieretningene?
Ønsker du muligheten for å dra til andre byer for å konkurrere mot resten av landets høgskoler og universiteter?
Bli med oss å spill med da vell! Første trening er gratis uansett. Alle er hjertelige velkomne!
Vi tilbyr flere aktiviteter så du kan spille til krampa tar deg!

Sjekk også ut vår Facebookside: facebook.com/OsloMetIL

Her er HiOA-IL sitt styre. Har du noen spørsmål til oss? Klikk deg inn på ‘Kontakt Oss’

OsloMet IL er en registrert studentforening ved OsloMet.
Vi er knyttet til Norges Idrettsforbund gjennom Norges Studentidrettsforbund, og vi har mulighet til å delta på studentmesterskap rundt om i landet.

OsloMet IL’s idrettslige verdier er:

• Samhold
  • Glede
  • Vennskap

Dette ønsker vi å skape ved å tilby noe for alle samtidig som vi har toleranse for hverandre.

OsloMet IL’s formål er nedfelt i våre vedtekter: Vedtekter for OsloMet IL

Vi tilbyr dessverre ikke lacrosse, men har et godt forhold til HiOA Lacrosse (som er den andre idrettsrelaterte foreningen ved OsloMet). Sjekk ut hjemmesiden dems her.