» Uncategorized » Over and out and back again

Over and out and back again

Herrejisses..nå var det lengesiden jeg skrev her. I begynnelsen av sommeren var det full fokus på bachelor og sen når den endelig var ferdig så var det bare rett på jobb og deretter full jobbing hele sommeren. Bachelorprojektet gikk forholdsvis bra og vi endet opp med en B i karakter, så det får jeg være nøjd med :).

Erfaringen jeg har kring bachelorprosjektet var positivt. Det var faktisk digg og bare ha en ting og fokusere på (hvertfall når det gjelder studier). Ellers hadde jeg andre morsomme ting på gang samtidig også. Som vanlig. Jeg pleier altid og ta på meg mange ting. Liker det i stort sett, det kommer helt an på hvor bra det går 😀 hahaNoen ganger sklir det litt ut, jeg blir enorm stresset og får litt småpanikk..men det går seg altid til. Det er noe som jeg tror man får lære seg å håndtere helt enkelt. Både når det gjelder studier, jobb eller annet. Vær ikke for mye tidsoptimist uten tenk heller at det tar lenger tid enn hva det gjør :p God planlegging og disiplin på seg selv er det som gjelder. Da får man mye gjort 🙂

I vår søkte jeg master (takk være vår underbare instituttledere på skolen) og i juli fikk jeg beskjed at jeg kommet inn på studiet. Jeg var ikke helt sikker i begynnelsen på om jeg skulle takke ja eller ikke. Følte vel litt at jeg var klar med skolen egentlig, emn så tenkte jeg..æsj..jeg prøver meg på det og 😀

Så nå har jeg begynt på masterstudie i Universal Design of ICT og skal (troligvis :p) studere i to år til. Det betyr at bloggen min faktisk fortsetter, hvilket jeg ikke vær så sikker på først. (derav min inaktivitet her)

Så..fremover vil jeg skrive litt om det jeg faktiskt studerer nå. Jeg kommer til å gi dere tips på forskjellige ting og råd i forhold til løsninger eller studier generellt.

Ha det gott så lenge ;D

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *