» Uncategorized » Lyst å ta noen spennende kurs i sommer?

Lyst å ta noen spennende kurs i sommer?

Høgskolen i Oslo og Akershus tilbyr sommer kurser for de som enten ikke får nok av studiene ellers, som kanskje vil heve kompetansen sin innenfor et spesifikk område, eller som bare rett og slett vil oppholde seg i Oslo en sommer 🙂

De kursene som tilbys er;

 

Mange interessante  kurser og veldig nyttig å få med seg hvis man driver med noen form for teknologi. Jeg skal selv se om jeg får til å gå på noen av de. Siden jeg allerede studerer universell utforming, (eng: Universal Design) og har vært borte i medisink teknologi, vil jeg troligvis gå for kurset innenfor Data Analytics.

Data Analytics handler i stort sett om at man undersøker og analyserer store mengder av data, eller datasett, deretter ser man etter et mønster og finner konklusjoner på hva som fungerer best. Enten for å optimalisere sine digitale platformer ut mot kund, eller for å kunne bekrefte sine hypoteser innenfor forskning for eksempel. Google Analytics er et eksempel på et slikt verktøy som mange i dag bruker. Her vil man for eksempel kunne analysere data som kommer inn fra sin webside eller app, og videre vil man da bruke de dataene for å få innsikt i sine brukeres behov. Det vil til slutt nytte både for deg som eier produktet og for kunden som da forhåpentligvis får en bedre opplevelse.

Som sagt, veldig spennende etter min mening 🙂

 

Det aller beste med kursene er at de ikke koster noe særlig, 1000:- for et kurs. Dessuten sies det være med utrolig dyktige og kjente foredragsholdere innenfor bransjen. Hvilket er helt konge! Og en kjempe mulighet:)
Det er intensive kurser på fire uker, fra slutten av juni til slutten av juli og alt er på engelsk.
Frist for å søke er 1.mars!

 

Gå gjerne inn på linkene og ta en kikk vettja 😀
(OBS! Sidene er på engelsk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *