×

Alumniportrett: Flyttet til Island, ble HR- og markedsføringssjef

av jeffl

Andrea Lilja Ottósdóttir

Utdannet: bachelor i administrasjon og ledelse, ferdig i 2016

Nåværende stilling: HR & Marketing Manager for Sixt Rent a Car Iceland

Vi spurte Andrea om hennes overgang til arbeidslivet etter fullført bachelorgrad. Hun svarte:

Da jeg ble ferdig med bachelorgraden min våren 2016 flyttet jeg til Island og var så heldig som fikk en jobb som var veldig relevant for min utdanning.

Det jeg husker best fra overgangen til arbeidslivet var at jeg hadde kunnskap og verktøy som ingen andre i bedriften hadde fra før av. Dette medførte et stort ansvar, og tilliten til meg på en arbeidsplass har aldri vært like stor.

Kommer det på noe mer du mener var utslagsgivende for dine jobbsjanser? 

Jeg fikk tilbringe min praksisperiode under studiene på HiOA som HR assistent i Rambøll Norge. Jeg mener at den erfaringen jeg opparbeidet i praksisperioden og min tidligere arbeidserfaring har vært en inngangsbillett til drømmejobben. I dag anvender jeg den kunnskapen og den erfaringen jeg har dannet meg gjennom studier og praksis til å bygge opp en god HR- struktur og praksis i bedriften, samtidig som jeg får muligheten til å videreutvikle markedsføringen for Sixt bilutleie på Island.

Andrea er på LinkedIn, så ikke nøl med å knytte kontakt med henne der.

Publisert av:

user
jeffl

Skriv en kommentar