×

Fra økonomistudier ved HiOA til Statssekretær i Samferdselsdepartmentet

av jeffl

Tommy Skjervold gikk ut fra HiOA med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon i 2005, og tok deretter en master på BI. Han husker fortsatt hvordan det var å begynne å jobbe:

Jeg fikk umiddelbart god nytte av veldig mye av den allsidige utdanningen jeg hadde tatt, men samtidig at mye var litt annerledes i praksis enn i teoribøkene. Og selvsagt, første lønnsslipp som ble et symbol på en del av utbyttet av den lange og tøffe utdanningen.

Siden endt utdanning har Tommy hatt flere stillinger innen research, lederutvelgelse og -utvikling. Tidligere i år fikk han jobb som Managing Associate i Korn Ferry. Parallelt med karrieren har Tommy hatt et stort politisk engasjement og har hatt flere heltids- og deltidsstillinger og -verv i Fremskrittspartiet opp gjennom årene. Til tross for dette politiske engasjementet, var Tommy ikke forberedt på telefonen han fikk 27. oktober:

Dette er virkelig en stor dag. I dag har jeg, av kongen i statsråd, blitt utnevnt til Statssekretær for en utrolig dyktig statsråd og mitt store forbilde, Ketil Solvik-Olsen! Jeg hadde ingen planer om å bytte jobb eller å gå inn i politikken på heltid, men når Ketil ringte med denne forespørselen så var det helt umulig å si nei. Så 6. november trer jeg inn i samferdselsdepartementet, med ydmykhet, stolthet og en vanvittig motivasjon!

For oss på HiOA er det inspirerende og gøy å følge med på hva våre alumner får til i arbeidslivet. Vi synes Tommy har rukket mye til å være 35-åring og vi ønsker ham masse lykke til med ny jobb som Statssekretær i Samferdselsdepartmentet!

Publisert av:

user
jeffl

Skriv en kommentar