Skip to content →

When I go out I bleed magic

Da jeg var i praksis med administrasjonen til Høstutstillingen denne høsten, hadde jeg mulighet til å se videoarbeidene flere ganger, noe man ikke nødvendigvis har så stor mulighet til som vanlig publikum. Filmen When I go out I bleed magic av Ingrid Torvund ble en av mine absolutt favoritter på årets utstilling, og periodevis så jeg den på repeat mens jeg var vert i utstillingen. Det er en vakker, mystisk, rørende og creepy film som jeg aldri ble lei. Jeg postet en dag et innlegg om dette på min egen Instagram, og fikk også lov til å dele dette på Høstutstillingen sin Instagram. Det var kult at kunstneren selv kommenterte og likte dette innlegget 🙂 Hvis du ikke har fått sett filmen, kan du se den her:

Mvh, Aurora Cornelia

Published in Ukategorisert

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *