Skip to content →

Empty Stores

I prosjektet “Kritikk, makt og muliheter” ville jeg ta for meg en utstilling kalt “Empty Stores” av fotografen Knut Bry. Denne utstillingen fant for første gang sted i min hjembygd Lunde, Telemark i 2007. Bry har tatt fotografier av gamle, nedlagte butikklokaler i forskjellige bygder rundt i hele Norge og hengt dem opp disse faktiske lokalene. Dette for å skape bevissthet over noe som nå nesten er glemt, men som tidligere var essensielt for bygda.

Jeg hadde nærmest glemt denne utstillingen frem til vi fikk vite at vi skulle ha om kunst i offentlig rom og jeg plutselig kom på det. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, for dette er et veldig spennende tema å ta for seg. For det første, fordi jeg selv har en viss personlig tilnærming til utstillingen, men også fordi det er spennende å gjøre undersøkelser i forhold til hvordan lokalbefolkningen i Lunde reagerte ovenfor en slik uforutsett utstilling.

DIV. BILDER HÏST 2007 044Lunde sentr. 

DIV. BILDER HÏST 2007 095 DIV. BILDER HÏST 2007 062 DIV. BILDER HÏST 2007 048 DIV. BILDER HÏST 2007 066

Published in Ukategorisert

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *