Det grovmaskede nettet

Det grovmaskede nettet

Tittel: Det grovmaskede nettet
Forfatter: Håkan Nesser
År: 2005

Omtale fra forlaget

I den grådisige byen Maardam, et sted i Europa, arresteres Janek Mattias Mitter, gymnaslæreren som finner sin kone myrdet. Men han kan ikke huske om det var han som drepte henne. Og hva vet han egentlig om kvinnen som har vært hans hustru? Førstebetjent Van Veeteren og hans medarbeidere står foran et møysommelig arbeid dersom de vil finne frem til sannheten om Eva Ringmar og hvorfor hun måtte dø.

Min omtale

Å bli dømt på indisier skjer ofte i rettsaler. Det finnes ikke reelle beviser på a vedkommende har gjort det som den blir dømt for. Når så den dømte blir drept, begynner politiet å etterforske saken. Dette er en bok for de som liker etterforskning og ikke så mye spenning. Oppdaget forfatteren ved å lese boka Beretningen om herr Roos og måtte bare finne flere bøker av samme forfatter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.