Sirile gentlemen søkes

sirile gentlemen søkes
Tittel: Sirile gentlemen søkes
Forfatter: Karin Brunk Holmqvist
Org.tittel: Sirila gentlemen sökes
Forlag: Silke

Forlagets omtale
Det skjer ting i livet, både forargelige og gledelige ting. Det er forargelig at Tomelilla kommune skal bygge en ny vei tvers over Almas og Margits tomter. Men hvis damene ikke hadde blitt tvunget til å flytte, hadde de ikke kommet til Solgläntan aldershjem. Da hadde de ikke skaffet seg sitt livs første langbukser – med strikk i livet. Da hadde de ikke tatt aldershjemsbestyreren på fersken i armene på kommunalråden, og Alma hade ikke tenkt ut sin listige plan.Og de hadde i hvert fall ikke satt inn en kontaktannonse i avisen. Men slik ble det. Tomelilla blir aldri det samme etter Almas og Margits bravader. Sirile gentlemen søkes er en roman om gamle damer med bein i nesa, om vennskap som holder i allslags vær, og en påminnelse om at livet er vidunderlig og fullt av håp! Karin Brunk Holmqvister kjent for sine hjertelige og humoristiske skildringer av mennesker som kanskje ikke gjør så mye vesen av seg, men som på mange måter utgjør ryggraden i samfunnet vårt. Tidligere romaner på norsk er Potensgiverne og Rapsgubbene. Begge er bestselgere og har ligget på bestselgerlistene i 1,5 år. Totalt er de solgt i over 100 000 eksemplarer.

Mine beraktninger
Fikk anbefalt boken av noen og synes den var god. Forlagets omtale sier det meste om boka. Har nå lest flere av Karin Brunk Holmqvist sine bøker, og synes ikke denne var den beste. I mine øyne var nok Potensgiverne bedre. Den handlet også om gamle damer, men de hadde mer ben i nesa. Det er fint at gamle finner hverandre, og Almas og Marits søken gir resultater. Anbefaler virkelig å lese bøkene av Karin Brunk Holmqvist som er oversatt til norsk, eller kanskje lese dem på svensk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.