Darlah

darlah

Tittel: Darlah
Forfatter: Johan Harstad
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2008

Min omtale

NASA annonserer over hele verden en konkurranse for alle verdens tenåringer at 3 stykker kan få bli med opp til månen og få være der i 172 timer. De må forplikte seg til en verdensomspennende turné etterpå for å promotere NASA. Hvilken tenåring vil gå glipp a den sjansen? Vi får stifte bekjentskap med de 3 som vinner denne konkurransen. De tre ungdommene reiser til New York og senere til NASAs hovedkvarter. Raketten blir skutt opp og landingen på månen gikk fin. De finne romstasjonen og installerer seg på rommene sine. Så begynner merkelige ting å skje. Dette er en sciencefictionbok for ungdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.