Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg

Jor fortere jeg går

Tittel: Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg
Forfatter: Kjersti Annesdatter Skomsvold
Forlag: Oktober
Utgitt: 2009

Enkelte mennesker er redd for alt. Går gjennom livet og er usynlig. Mathea Martinsen er en slik person. Som gammel er hun blitt redd for å dø. Hun har en liste med ting hun må få gjort før den dagen kommer. Da det siste gjøremålet er gjort, er hun klar til å følge mannen i sitt liv.

En nydelig kort roman som har fått gode anmeldelser. Nationaltheatret skal ha urpremiere den 11. Januar, og jeg er spent på resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.