Antikvitetshandleren i Charleston

aktivitetshandleren

Tittel: Antikvitetshandleren i Charleston
org.tittel:  Looking for me
Forfatter:  Beth Hoffman
År: 2013
Teddi Overman fra Kentucky fant en dag en stor i en grøft. Hun pusset og stelte den, og den da ti år gamle piken var sikker i sin sak. Hun ville jobbe med å pusse opp og få nytt liv i gamle møbler. Med en mor som ville hun måtte få seg en utdannelse, var ikke hennes mål i livet så enkelt å få gjennomført.
Tilfeldigheter vil at hun møter en antikvitetshandler fra Charleston. Teddi rømmer hjemmefra. Lillebroren Josh som hun står veldig nær, forsvinner plutselig en natt. Han var 18 da han forsvant. Hvor er han? Stor leteaksjon blir gjennomført, men uten resultat. Teddi vil ikke glemme broren og er overbevist på at han er i live.
Beth Hoffman har igjen klart det. En god bok som fortjener å bli lest.
Takk til Gyldendal for leseeksemplaret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.