Det høyeste kortet

Det høyeste kortet
Tittel: Det høyeste kortet
Org.tittel: La carta più alta
Forfatter: Marco Malvaldi
Forlag: Kagge Forlag AS

«Hvorfor serviettene våre har så underlig farge? Fordi de er laget av resirkulert toalettpapir, slik at de tærer mindre på miljøet. På denne måten blir kunden forsikret om at måltidet hans, i tillegg til å være genuint og ernæringsmessig uklanderlig, ikke har forårsaket nedhugging av et eneste tre, og han føler seg straks både snillere og mer rettskaffen.»

«Slankekuren gjennopptar jeg i morgen. Å spille kort uten å drikke er som å gå på horehus og treffe presten der.»

En gjeng med menn samles daglig i baren til Massimo. Der blir det som vanlig når menn samles diskutert sladder fra lokalmiljøet. De hadde fått nyss om hva en stor eiendom var blitt solgt for. Langt under markedsverdi. Massimo blir skadet og havner på sykehuset. Godt oppvartet av sine venner fortsetter de å løse mysterier. Ingen krim fra Italia uten mafia, og den var til stede her også.

En sakte krimromat som ikke inneholder spenning, men morsomme kommentarer og frisk konversasjon. Med litt reklame eller publisitet, vil nok boka bli lest av mange.

Takk til Kagge forlag for lesereksemplaret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.