Kaffe med musikk

kaffe med musikk

Tittel: Kaffe med musikk
org.tittel: Kaffe med musik
Forfatter: Karin Brunk Holmqvist
Forlag: Silke forlag
År: 2013

Karin Brunk Holmqvist har igjen klart å skrive en søt historier om gamle litt foriktige pensjonister. Humoren er lun og god, Kaffe med musikk kan oversettes med Irish Coffie eller karsk som en trønder ville ha sagt det.

Venninnene fra Brantevik har syklubb hver uke. En dag har Viola med reiselodd for salg for idrettsforeningen. Jammen vinner ikke Inez en reise til et julemarked i Tyskland. Venninnene bestemmer seg til å dra sammen. Dette blir en reise de aldri vil glemme. Forviklinger og hemmeligheter veves godt sammen.

Skal det bli terningkast må dette bli 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.