Juicy!

juicy

Tittel: Juicy!
Forfatter: Carina Hultin Dahlmann
Forlag: Shibsted
År: 2014

Omtale fra forlaget
En av de beste investeringene du kan gjøre for å fylle opp sunnhetskontoen din er å bli en «juicer»! Det mener forfatter og juiceelsker Carina Hultin Dahlmann, som anbefaler at du, som en del av en sunn livsstil, lærer deg å presse frukt og grønnsaker i en juicemaskin. Frukt og grønnsaker forebygger sykdommer og overvekt og øker vår totale sunnhet. Ved å drikke juice kan du enkelt drikke dine 5 om dagen og dermed tilføre kroppen din vitaminene, mineralene, antioksidantene og enzymene den trenger for å gi deg energi, samt rette opp i eventuelle ubalanser og mangler. Boken inneholder også en 7-dagers kickstart-kur, som både vil gi vektreduksjon og bedre helse.

Min omtale
I tredje bokhandel fant jeg riktig bok! Har lest nøye og laget 2 av juicene. Det blir definitivt flere som skal lages. Bildene er veldig lekre og innbydende. Hvis en skal følge kickstart-kuren må en gå inn på et websted. Dette webstedet er lagt om til bare å reklamere for bøker og kurs. For å få lastet ned oppskriftene, må en registrere seg. Boka gav veldig god lærdom i hva de forskjellige frukt og grønnsaker gjør for kroppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.