Indias datter

indias datter

Tittel: Indias datter
Forfatter: Shilpi Somaya Gowda
org. tittel: Secret daughter
Forlag: Juritsen
År: 2011

Min omtale

Boka starter med en fødsel i India, men dessverre var det et pikebarn. Barnet ble tatt fra Kavita og fjernet. Samtidig får vi stifte bekjentskap med Somer som bor i USA og som aborterer. Det går noen måneder og Kavita blir igjen gravid. Skjebnen for dette pikebarnet får en annen utgang.
Bokas oppbygning gjorde det lett å vite hvor og i hvilket år en befant seg.  Handlingen foregår over en 20 års periode, og fortelles naturlig etter som årene går. Det var veldig fint å lese om hvordan alle involverte parter hadde det i livet. Leste pocketutgaven, og selv den var vakkert trykt med fine bladranker ved hvert nytt kapittel.
Selv ble jeg grepet fra første setning og en fikk empati for begge mødrene. Slutten var veldig gripende og følelsesladet, men slett ikke den slutten du tror vil komme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.