Den klønete skytsengelen

den klønete skytsengelen

Tittel: Den klønete skytsengelen
Forfatter: Arto Paasilinna
Org. Tittel: Tohelo suojelusenkeli
Forlag: Achehoug & Co.
År: 2014
Min omtale
Lektor Sulo Auvinen, som underviste i kristendom hadde avgått med døden. Han kom opp til himmelen og ble en engel. Alle engler beskytter et levende menneske. Han fikk i oppdrag å gjøre livet lettere for Aaro Korhonen. Dette var visst lettere sagt enn gjort for engelen. Livet til Aaro ble langt fra enkelt etter at han fikk overnaturlig hjelp. Utforkjøringer, branner og uønskede kvinner var noe av det Aaro måtte slite med.
Min vurdering
At Arto Paasilinna denne gangen beveger seg i 2 dimensjoner var ikke etter min smak. Hadde gledet meg til denne boka, men ble litt skuffet. Tror jeg har fått lest alle som er oversatt til norsk. Likte heller ikke Tordengudens sønn, så det er sikker at når det er snakk om utenomjordiske vesener at jeg personlig faller av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.