En gatekatt ved navn Bob

en gatekatt

Tittel: En gatekatt ved nvn Bob – og hvordan han reddet mitt liv
Org.tittel: A streetcat named Bob
Forfatter: James Brown
Forlag: Bastian Forlag
År: 2012

I 10 år har James Brown levd av å spille på gatene i London, og helst i nærheten av Covent Garden. Han har omsider etter mange år med misbruk inngått en avrusningsavtale og går på Metadon. Da har han fått en kommunal leilighet slik at han slipper å sove ute. Inne i det kommunale huset hvor han bor i 5. etg, satt det en dag en katt utenfor en av dørene. Katta satt der dagen etter også. Han ringte på og spurte om det vare deres katt. Det var det ikke. James var en kattevenn og bad katten med inn. Gav katta mat og vann, dermed var vennskapet forseglet.

Dette er en historie om å overleve i Londons gater hvor selvjustisen er fremtredende. Hva tiggere må utstå av slengbemerkninger og at de ikke blir sett. Dette er også historien om vennskapet mellom en mann og hans katt. Hvordan overleve og hvor mye en trenger for å overleve. Nå har jeg lært forskjellen mellom Metadon og Subutex. Boka har også sin egen facebookside

Dette er en bok som passer for ungdom såvel som voksne. Den var lettlest med litt stor skrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.