En får væra som en er – en Ole Ivars musikal

Skuespillerne:
Lena Kristin Ellingsen
Bernhard Arnø
Henriette Steenstrup
Christian Skolmen

Er så heldig at jeg har tilbud om å gå på prøveforestillingene på Nationalteateret. I går så jeg; En får væra som en er – en Ole Ivars musikal.

Leste litt på forhånd om at Nationalteateret ikke burde sette opp slike stykker, men hvorfor ikke gjøre kunsten tilgjengelig for alle? Operaen har jo også begynt å gjøre det samme. Det var med blandede følelser jeg satte meg til rette på første rad må vite.

Handlingen var lagt til en campingplass, to vogner med uteplass. Den første låten var Kongen av campingplassen og som satte stemningen. Ole Ivars har holdt koken i 50 år og har et hav av låter å ta av. Ikke alle låtene som ble sunget har vært på norsktoppen.

Noen av høydepunktene var da Kalle med fela ble spilt ved at Lena Kristin Ellingsen spilte litt på fiolin og hennes tolkning av «Samefolkets land samt Henriette Steenstrup sin tolkning av Hvor tjukk du har blitt. Selvfølgelig var sangen  Jag trodde anglarna fanns med, vakkert sunget av  Christian Skolmen og Bernhard Arnø

Stykket tar en helt annen vending en en først trodde. Litt overraskende. Dette stykket burde gå med fulle hus hver dag frem til 14. juni. Alle skuespillerne så ut til å kose seg under hele stykket og gav virkelig sitt til at det var så bra.

Terningkast 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.