Papirgutten – Kristina Ohlsson

papirgutten

Tittel: Papirgutten
Org.tittel: Silverpojken
Forfatter: Kristina Ohlsson
Forlag: Gyldendal/Lydbokforlaget
År: 2014

Et drap på en svensk barnehageassistent på en jødisk barnehage. 2 timer etterpå forsvinner to jødiske gutter som senere blir funnet drept. Alt foregår i Stockholm sentrum. Utover i handlingen blir de tre mordene knyttet sammen, men det var 2 forskjellinge avdelinger i politiet som etterforsket dette. En av guttene tar nicket Papirgutten på et nettsted. Papirgutten er også en israelsk legende i to kibbutzer og sporene føres til Jerusalem. Mosad og israelsk etterretning blir flettet inn i handlingen. Etterforskningen går sakte, hva er det foreldrene holder tilbake fra politiet……

Etter at flere anbefalte papirgutten, måtte også jeg få tak i den. Lånte den på biblioteket som digikort. Det er så lett bære med seg. Boka var sånn passende spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.