Den tomme stolen – J.K. Rowling

den tomme stolen

Tittel: Den tomme stolen
Org.tittel: The Casual Vacancy
Forfatter: J. K. Rowling
Forlag: Cappelen Damm
År: 2012

Forlagets omtale
Barry Fairbrother er i begynnelsen av førtiårene da han helt uventet dør, og etterlater den engelske landsbyen Pagford i sjokk. Stedet fremstår som en engelsk idyll, med sitt brosteinslagte torg og historiske kloster. Men under den vakre fasaden er det en by i krig. Det ledige setet Barry etterlater seg i sognerådet blir snart kilde til den største konflikten byen har opplevd. Hvem vinner dette valget preget av lidenskap, dobbeltspill og uventede avsløringer?

Min vurdering
Etter suksessen med serien om Harry Poter skrev forfatteren denne romanen som var rettet mot det voksne publikum. Det er mange som synes denne boka var veldig fin, sa da det kom et godt tilbud, slo jeg til og kjøpte lydboka.
Klasseforskjellene i den fredelige landsbyen kom veldig godt frem i boka, og de rike i landsbyen så ned på de som ikke hadde så mye å rutte med. Det var vanskelig å følge med på alle karakterene. Skulle hatt penn og papir ved siden av og notert. Tvang meg til å høre boka ferdig, derfor bare en kort-kort vurdering.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.