Arvingene av Gareth P. Jones

arvingene

Tittel: Arvingene
Org.tittel: The Thornthwaite Inheritance (2009)
Forfatter: Gareth P Jones
Forlag: Mangshou
År: 2013

Forlagets omtale
Tvillingene Lorelli og Ovid er ikke helt som andre søsken. De er foreldreløse og bor på en stor herregård, og skal arve masse penger når de blir store. De er aldri ute i landsbyen, og de får undervisning hjemme. De har egne tjenere, en gartner, kokk og butler. Det høres ut som om det kan være et flott liv, men tvillingene prøver hele tiden å drepe hverandre… Når de fyller 13 år kommer det flere til herregården, og nå er verken de som bor der, eller gjestene trygge.

 Min vurdering
Hva skjer med barn som ikke får påvirkninger utenfra? Ikke har de Tv eller data, maten er kjedelig og det samme er musikken. Å ta bussen for første gang, og hva med penger? Tvillingene har aldri behøvd å ha penger. Vi får følge livet til dem i noen uker etter 13-årsdagen. Oppgjøret måtte komme, men den var overraskende.

Fikk boka i fjor høst, men har ikke fått annledning til å lese den før nå.

Passer for barn etter 10 år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.