Fjellbacka

Midtsommerhelgen i 2014 var jeg sammen med mange andre og feiret mittsommar.

Fjellbacka er en koselig kystby med småhusbebyggelse og smale gater. Vi ankom da maistangen var heist og barn og voksne gikk rundt stangen og sang. Kjente igjen sangene fra barndommen, da noen var de samme som vi i min familie brukte rundt juletreet.

Fra bymiljøet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 16

Ut på bøjan den blå
10 11 12 13

Skipsbrudden

Båten fikk motorstopp halvveis på sightsingturen. Det var aldri fare på ferde, da styrepropellen fungerte og vi slapp å bli kastet mot holmene der ute. I stedet gikk båten i ring. Det svenske redningsselskapet ble tilkalt og vi ble slept til land. Utenfor Fjellbacka ble båtet festet til redningsselskapets båt langsetter og vi ble skyvd inn til kaia. En aldeles morsom opplevelse helt gratis, da vi fikk igjen det vi hadde betalt for turen.
 23  14 15   24

Middag på «mittsommar»

Han ved siden av måtte ha aquevit til maten, slik ble den servert.
19

Laks til forett (rå)
20

biff til hovedrett
21

4 sjokolader til dessert.
22

Utsikt fra hotellrommet
17 18

Takk til alle som gjorde helgen til en minnesrik opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.