Din godhet av Linda Olsson

Din godhet
Tittel: Din godhet
Forfatter: Linda Olsson
Forlag: Vigmostad Bjørke
År: 2013

Om boka
Hun bodde i en liten hytte på stranden i New Zealand og arbeidet som lege. Hadde flyktet til den andre siden av jorden. Finner Ika på stranden hvor han hadde lekt at han var skyllet i land. Hun tar ham med hjem og gir ham suppe. Det siste blir et rituale hver torsdag. En torsdag kom han ikke, men senere på kvelden ser hun ham ute i sjøen hjelpesløs. Hun redder ham, og da starter kampen mot familien.

Min vurdering
Boka er skrevet i nåtid, men med tanker til hennes barndom. Når hun får disse tankene blir skriftstypen kursiv. Det er et vakkert språk med korte setninger. Virkelig en like fin bok som «La meg synge deg stille sanger»

Smakebiter fra boka
«Jeg lette etter andre tidligere minner. Jeg lette etter moren min. Den letingen førte meg gjennom mange skott, mange lukkede rom. Hun smatt unna, det var som om hun var overalt og ingensteds, mer som en duft som trengte gjennom alt enn en håndgripelig skikkelse.»

«Din unge, det var greit. Det var vi enige om. Men jeg har ALDRI villet ha noen unge selv. ALDRI! Dette ødelegger alt.»

Hun hadde ingenting. Det var ingenting igjen. Ikke engang Marianne selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.