Høyt henger de og søte er de av Karin Brunk Holmqvist

KBH_Høythengerde_osmlag.indd

Tittel: Høyt henger de og søte er de
Forfatter: Karin Brunk Holmqvist
Org.tittel: Surt sa reven om rabarberna
Forlag: Silke
År: 2014

Endelig var boka lest ferdig. Det gikk like tregt som handlingen i boka, nesten. Hadde gledet meg lenge til nettopp denne boka, da de tidligere bøkene av denne forfatteren var med en snert av humor. I denne boka var den fraværende for min del.

Litt om handlingen

Hovedpersonene er ekteparene Hjørdis og Holger samt Berta og Gunnar. De har koloniparseller ved siden av hverandre. De bor også i samme boligkompleks i tettstedet. Begge ekteparene hadde solgt sine hus og flyttet til en leilighet. Damene var en del sammen og de har hemmeligheter for ektemennene. Det samme hadde mennene overfor damene. I kolonihagen er det krangler/diskusjoner om småting. Penger forsvinner, og kommer til rette igjen. En motorsykkelgjeng holder til i nærheten, og mange av de eldre er redde for dem.

 

Andre som har skrevet om boka:

Pervoluto
Trine sin blogg
Artemesias Verden

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.