Mumiens mysterium av Tom Egeland

mumiens mysterium
Tittel: mumiens mysterium
Forfatter: Tom Egeland
Forlag: Lydbokforlaget
År: 2015

Omtale fra forlaget
Bok 3 i Tom Egelands forrykende spenningsserie for ungdom!
Robert hjelper moren sin med et større utgravingsprosjekt i Egypt. Et gammelt gravkammer skjuler hittil ukjente slektninger av en farao. Men gravkammere er forseglet med en forbannelse. Oag Robert viser seg å være den eneste som kan oppheve forbannelsen. Den tredje boken om Robert er et actionfylt eventyr fra Kongenes dal.

Min vurdering
Ny bok fra Tom Egeland, flott, og jeg bestilte boka i lyd fa biblioteket. De har den bare som lyd og e-bok. Startet å høre boka, og kom vel et stykke på vei da jeg reagerte på at det ikke var en voksenbok, men en ungdomsroman. Stemmen til hovedpersonen virket litt barnslig. Avsluttet jo ikke selv om det var en ungdomsbok, men fortsatt. Har selv vært i Egypt og Luxor som er byen Kongenes dal ligger ved. Har ved selvsyn sett hvor støvete og primitivt det er der. Selv Karnaktempelets parkeringsplass var i hodet da handlingen var lagt dit.

Boka er spennende selv for voksne, og den mest spennende delen var inne i Keopspyramiden, hvor jeg også har vært og så for meg trappene oppover og de som går nedover. En føler seg liten inne i den pyramiden med de svære steinblokkene rundt seg.

Kilde: Lydbok lånt på biblioteket

Andre anmeldelser:
Fant ingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.