Fotturar i Norge av Gaute M. Sortland

fotturar
Tittel: Fortturar i Norge
Forfattar: Gaute M. Sortland
Forlag: Samlaget
År: 2015

Frå forlaget
Gaute M. Sortlands nye kortprosasamling kretsar om kvardagen i alle fasettar, frå små, daglegdagse glimt til meir dramatiske hendingar av livsendrande karakter. Det handlar om einsemd og kjærleik, og familie, barn og om nye møte. Tekstane spenner frå små dikt via lengre anekdotar og forteljingar og til kartlegging av heile livsløp. Felles for alle tekstane er den gjenkjennelege vekslinga mellom melankoli og humor som pregar forfattarskapen hans.

Fotturar i Norge er sniglegift og draumar, beatlitteratur og avbestilte feriar. Fotturar i Norge er sjølve livet, på godt og vondt, full av humor, melankoli, trass og pågangsmot.

Min omtale
Dette var en bok som vart stor snakkis på bokbloggartreffet i september. Sjølsagt måtte den lesast. Om du som leser ser for deg en praktbok med masse flotte bilder fra fotturer, blir en skuffet. Fotturar i Norge er som forlaget fortell; personer og ting i hverdagslivet. Det er vanskelig å skrive om kva boka handler om. Den består av korte og lengre stykkar om livet sett frå FOTTURAR I NORGE sitt ståsted. Flott og lun humor.

(Om det finnes skrivefeil, ikkje sei i frå)

Kilde: E-bok frå biblioteket.

Andre som hev skreve omboka:
Artemisas verden
Tine sin blogg
Mochonista
Lesehesten fra Sørlandet
Groskro’s verden

 

5 kommentarer til “Fotturar i Norge av Gaute M. Sortland

  1. Tine

    Ser at du også likte humoren, kjekt at det var flere som ble revet med av samtalene rundt denne på bokbloggtreffet. (takk for sist og takk for linking…)

    Svar
  2. Beathe

    Leste boken ferdig her i sted, etter flere omtaler fra bloggere så måtte jeg jo lese den jeg også, og det var en meget fornøyelig bok! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.