Lakse-enka av Ingrid Bjørnov

lakseenka
Tittel: LAKSE-ENKA – nødskrik fra en tørrfrue
Forfatter: Ingrid Bjørnov
Forlag: Vega forlag
År: 2007

Fra forlaget
De færreste er klar over at Ingrid Bjørnov tilbringer store deler av året mutters alene, desperat ventende på en laksefiskende ektemann. Som terapi har hun valgt å skrive ned sine opplevelser. Denne boka er resultatet. Med varm innsikt og kjølig distanse beskriver hun terrorbalansen i hjemmet og de merkverdige scenene som utspiller seg i påvente av napp. Ingrid Bjørnov har selv lest inn lydboken.

Min vurdering
Ikke visste jeg at Ingrid Bjørnov var forfatter, Jeg har hørt bøka via eBokBib som nå også har lydbøker. Ingrid Bjørnow leste selv inn boka på CD. Boka inneholder illustrasjoner av Siri Dokken. Hvor mange det er utenom forsiden vet jeg ikke. Slikt vises ikke i en lydbok.

Boka var bygd opp som en blogg. Søkte på tittelen og fikk jammen opp en blogg med det navnet, men ikke skrevet av Ingrid. Ingrid Bjørnov tar for seg mange aspekter ved det å være lakserfisker eller sportsfisker. Tekstene var morsomme. En så for seg den kjedelige tilværelsen det er å være tilskuer til en som fisker (snakker av erfaring, har selv vært tilskuer i Namsen)

Kilde: Lånt lydbok på eBokBib

Andre som har skrevet om boka (fant ikke så mange anmeldelser)
ebokhyllami
Enebakk Avis
famjohansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.