Bake kake søte av Jan Mehlum

bake kake søte
Tittel: Bake kake søte
Forfatter: Jan Mehlum
forlag: Lydbokforlaget
innleser: Ove Christian Owe
År: 2010

Om Forfatteren
Født i Tønsberg i 1945. Utdannelse som sosiolog fra Universitetet i Oslo. Har arbeidet med reiseliv, som lærer, som u-landsekspert, som samfunnsforsker, med førskolelærerutdanning, med lederutvikling og som førsteamanuensis i sosiologi ved Høgskolen i Vestfold. Bistilling ved Handelshøyskolen BI. Flere styreverv i bedrifter og organisasjoner  kilde: janmehlum.no

Fra forlaget
Alle foreldres mareritt. Et lite barn forsvinner sporløst. Og det er ikke første gang.
6-måneder gamle Maria blir kidnappet fra barnevogna si. Hun er adoptert av investoren Kjell Reiten og kona Margrethe Løvenstad, og da de mottar et krav om løsepenger fra kidnapperne, kontakter Margrethe advokat Svend Foyn. Hun stoler ikke på politiet, etter at en annen kidnappingssak endte i tragedie for to år siden.
En desperat mor, en høyprofilert far. En desillusjonert kvinnelig kriposetterforsker, et politikorps under sterkt press, en enorm mediedekning, et utall konspirasjonsteorier. Og en nysgjerrig advokat fra Tønsberg. I jakten på en slags rettferdighet trekkes Tønsbergadvokaten Svend Foyn inn i en sak som skal forandre ham for alltid.
«Bake kake søte» er en besettende krimfortelling, tett opp til virkeligheten. «Bake kake søte» er den ellevte, frittstående kriminalromanen i serien om Tønsberg-advokat Svend Foyn fra Jan Mehlum.
(fra lydbokforlaget)

Min opplevelse

Hørte boka som lydbok som sengelektyre. Det var ikke så spennende at jeg ikke sovnet, men hadde likevel en god fremdrift slik at den ikke ble kjedelig. Selvfølgelig var Svend Foyn til stede slik at han ble parets advokat. Her er det konkuranse om hvem som er flinkest i klassen; Foyn eller kriposetterforskerne. Litt kjærlighet hører vel også til i en krimbok? Hva det fører til er uvist. Boka hadde i hvertfall en uventet slutt når alt håp var ute.

Kilde: Kjøpt på lydbokforlaget

Andre anmeldelser:

bokbloggberit

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.