Lansering av Korall forlag i Cappelen Damm familien

kakefatFor litt over 2 uker siden kom det en innbydelse fra et nytt forlag om å være med på lanseringen. Forlaget fristet med afternoon tea, og jammen kunne en føle at en satt på Savoy i London.

 

 

 

 

 

Det var 2 forfatterintervjuer utført av Kari Birkeland. Først ute var S.J. Bolton med boka Roser er døde.

sara

Handler om den kvinnelig advokat som også er forfatter. Hun tar bare saker hun vet hun kan vinne. Hamish Wolfe var dømt for å ha drept minst 3 kvinner. Han sitter i fengsel og få mange beundrerbrev fra kvinner. Dette ble diskutert under intervjuet og Kari fortalte at AB får masse kjærlighetsbrev. Så tar den også opp behandlingen av kvinner som er store. Kari mente at boka hadde mange lag.
Det er en krimbok, men ble ikke fremstilt som dette i intervjuet. Skal nok lese den om en stund.

 

Neste kvinne ut var Annette Haaland fra Sverige.

annette

Hun skriver om en kvinnelig pastor i en idyllisk forstad til Stockholm. Hun var lei av å være snil, og protesterte i det skulte. Hun har T-skjorte under prestekjolen med budskap som «Slutt å mase» og «Legaliser dødshjelp». Dette skal være en feelgood-krim. Hva jeg vil karakterisere boka som gjenstår å se.
Forfatteren har selv vært pastor i Frikirken. Hun drømmer om å bli en gammel, slem og tykk dame. Tror det er en stund til. Hun har kontrakt på 3 bøker, så hvis en liker den første boka, så er det flere sjanser.

 

 

Da jeg kom hjem pakket jeg ut vesken og stilte alt opp på bordet ute. Best lys der. Følte meg som den rosabloggeren. Der var alt en har bruk for når høsten kommer og en skal krype opp i godstolen med en god bok. Lekkert ullteppe, tekopp på et lekkert trefat, masse te og duftlys. Gleder meg.

goodie

4 kommentarer til “Lansering av Korall forlag i Cappelen Damm familien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.