Søndagsmiddag av Bengt Stiansen

sondagsmiddager
Tittel: Søndagsmiddag – 52 hovedretter 52 desserter 8 juleretter
Forfatter: Bengt Stiansen
Forlag: Font
År: 2016

Forlaget har skrevet dette om boka
Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Her kan øyne og gane meske seg med Stiansens tolkninger av kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boken et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser.
Søndagsmiddag inneholder mer enn 100 nye oppskrifter!
Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.

Mitt inntrykk av boka
Det var en tung pakke som ble hentet på posten. Pakket den ikke opp samme dag, da jeg trodde det var noe annet, men så kom den andre pakken og jeg ble veldig spent på hva det var i den første. Stor var overraskelsen. For en lekker bok. Layouten var utrolig delikat. Permen god og solid og god å holde i. Sidene er i tykk glanset papir som sikkert tåler litt søl på kjøkkenet, men tror ikke jeg personlig ville hatt den liggende ved siden av skjærefjøla.

Satte meg ned for å lese litt oppskrifter, for å se om jeg kunne lage noe fra den og invitere gjester. Skal en lage noe herfra, ville jeg nok ikke spist alene. Det var ikke mange av oppskriftene som passet min lommebok på en vanlig søndag, men har en gjester kan en jo flotte seg litt mer. Mange av oppskriftene hadde indigrienser som ikke er å få tak i, i en vanlig dagligvarebutikk, men må på vinmonopolet.

Har enda ikke fått sjansen til å lage noen retter, men fremgangsmåten er godt beskrevet, så det skal ikke by på noen problemer. Det gjenstår å se om en vil tilbringe så lang tid på kjøkkenet mange av rettene krever. Sulten blir en i hvertfall av å bla og lese i den nye boka til Bengt Stiansen.

Takk til forlaget for boka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.